NORVEÇ'İN GİZLİ CENNETİ: SENJA TURU
Senja’da doğa bir başka. Buranın coğrafyasını “tanrının heykel bahçesi” olarak nitelendiriyor insanlar. Ağzınızı açık bırakacak o kadar fazla manzara ile karşılaşıyorsunuz ki; doğanın içinde ne kadar küçük ve korumasız olduğunuzu hissettiriyor. Her köşeyi döndüğünüzde tüyler ürpertici başka bir manzara ile karşılaşıyorsunuz ve fotoğraf makinelerinize sarılıyorsunuz.
Gün 1:
Tromsø
Gün 2:
Camp Tamok ve Aktiviteler
Gün 3:
Senja
Gün 4:
Aktivite Günü
Gün 5:
Tromsø ve Dönüş
TARİH
Kapalı gruplara özel istek üzerine yapılır.
FİYAT
1.745 €
kişi başı
(single farkı
4 gece / 5 gün
+500€)
BULUŞMA
Tur başlangıcı:
16:00 Tromsø Havalimanı
Tur bitişi:
09:00 Tromsø Havalimanı
Buluşma noktası ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da uçuşlar hakkında yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bize e-mail gönderiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
DAHİLLER
4 gece konaklama, 4 kahvaltı, 1 akşam yemeği, belirtilen bütün turlar, tüm destinasyonlar arası transferler, aktiviteler, müze girişleri, KDV
OTELLER
ya da benzeri
ya da benzeri
KARBON AYAKİZİ
678,9 kg
Mountain and Roads Travel turda kullanılan uçak biletleri dahil olmak üzere her katılımcının karbon ayak izini sıfırlayan projelere destek vermektedir.
REHBERLER

Çağdaş Ozan Karabay

Elif Erbil
