top of page

UYGARLIĞIN BEŞİĞİ: ANTİK MEZOPOTAMYA TURU

Mezopotamya insanlık tarihinin başladığı yer. İlk yerleşik hayata geçilen, ilk tarımın yapıldığı, ilk inanç sistemlerinin oluştuğu tarihi ve kültürel zenginliği ile bizi sürekli şaşırtan, her on yılda bir tarih yazıcılığını değiştiren muhteşem bir coğrafya. Katman katman onlarca medeniyeti inceleyeceğimiz programımızda Mardin, Midyat, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep gibi önemli şehirler ve Zeugma, Göbeklitepe, Mor Gabriel Manastırı gibi tarihi unsurları geziyoruz.

Gün 1:

Diyarbakır, Hasankeyf, Midyat

Gün 2:

Mardin, Manastırlar

Gün 3:

Göbeklitepe, Karahantepe, Şanlıurfa

Gün 4:

Harran, Birecik, Zeugma, Gaziantep

Gün 5:

Gaziantep ve Dönüş

Briesetal.png

TARİH

FİYAT

3.950 ₺

kişi başı
(single farkı
4 gece / 5 gün

BULUŞMA

Tur başlangıcı:

Tur bitişi:

Buluşma noktası ile ilgili herhangi bir sorunuz  ya da uçuşlar hakkında yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bize e-mail gönderiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

DAHİLLER

4 gece konaklama, 4 kahvaltı, 1 akşam yemeği, belirtilen bütün turlar, tüm destinasyonlar arası transferler, aktiviteler, müze girişleri, KDV

DAHİL OLMAYANLAR

OTELLER

ya da benzeri

ya da benzeri

ya da benzeri

ya da benzeri

YANINDA GETİR

KARBON AYAKİZİ

Mountain and Roads her katılımcısı için karbon ayak izini sıfırlayan projelere destek veriyor. Bunun yanında katılımcı başına ortalama 5,5 kg plastiğin denizlere karışmasına engel oluyor ve gelişmemiş ülkelerde kadın istihdamını destekliyor.

Bu müthiş proje sizlerin sayesinde hayata geçiyor! 


Daha fazla bilgi almak için aşağıdaki fotoğraflara tıklayabilirsiniz:

Teşekkür ederiz.

E-BÜLTENİMİZE ÜYE OLUN

Kampanyalardan ilk sizin haberiniz olsun.

bottom of page